• Bumble bee trommelstenen

Verkoop per 500 gram. Bumbe bee trommelstenen in de prachtigste vormen- en kleurenspellen. Getrommeld, dus volledig onschadelijk! Veel mensen zijn bang dat bumble bee giftig is, maar dat gaat alleen op voor de ruwe variant waar oranje strepen in zitten. De oranje lijnen worden gevormd door arseensulfide en dat is giftig. Zodra de stenen gepolijst zijn, worden ze voorzien van een wasachtige laag, die alle schadelijke stoffen afdekt. Wat overblijft is een steen die vrolijk maakt en het leven van de zonnige kant laat benaderen!

De hiernaast vermelde prijs is de prijs voor 500 gram.
Verkoop per 500 gram.

Let op! Bumble bee jaspis bevat arseensulfide (het oranje in de steen) en zwavel (geel). Deze stoffen zijn giftig. De getrommelde en gepolijste stenen zijn niet direct schadelijk, maar geadviseerd wordt toch je handen te wassen als je er intensief mee in aanraking komt.


Werking bumble bee

Bumble bee maakt vrolijk, helpt het geluk in jezelf te vinden en positief in het leven te staan. Inspireert en maakt enthousiast en avontuurlijk. Laat  zien wat jouw pad en passie is in het leven en geeft  moed en doorzettingsvermogen om je hart te volgen. Zorgt voor een goede concentratie, een helder hoofd en versterkt de intuïtie. Heeft een positieve werking op het immuunsysteem, milt, maag, lever en nieren. Is geen echte jaspis soort omdat het niet voor 100% uit microkristallijne kwarts bestaat maar ook uit wisselende hoeveelheden zwavel (gele kleur), arseensulfide (oranje kleur), mangaandioxide ( zwarte kleur) en andere elementen bevat.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bumble bee trommelstenen

  • Model: tumbled 500 gram
  • Beschikbaarheid: 96

Gerelateerde producten

Bumble bee free forms

Bumble bee free forms

Verkoop per 500 gram.  Bumbe bee free forms in de prachtigste vormen- en kleurenspellen. Gepoli..

Cabochons bumble bee

Cabochons bumble bee

Cabochons van het vrolijke bumble bee jaspis uit Indonsië. Zonder boorgaatje, met een platte achterk..

Jumbo bumble bee sculptuur 7,23 kg.

Jumbo bumble bee sculptuur 7,23 kg.

Mooie blikvanger voor bij je ander bumle bee's, deze oversized bumble bee jaspis sculptuur. Kan staa..

Tags: bumble, bee, jaspis, trommel, steen, trommelsteen, knuffel, knuffelsteen