Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Dog toot calciet uit Indonesië binnen

Stimuleert groei en ontwikkeling op alle niveau's
Dog Tooth Calciet Indonesië Kristalloods (4)

Dog tooth calciet uit Indonesië

Deze speciale dog tooth calciet uit Indonesië verdient eigenlijk een nieuwe naam. De kristallen lijken namelijk helemaal niet meer zo veel op hondentanden, waar ze hun naam aan te danken hebben. Onze dog tooth calciet groeit in clusters die op zeeëgels of cactussen lijken. Een lust voor het oog omdat er vaak ook minuscule kristalletjes dwars op de oorspronkelijke tanden groeien, wat een flonkerend effect geeft. Soms ook groeien de kristalletjes als een suikerlaagje over de oorspronkelijke kristallen.

Energetische werking dog tooth calciet

Dog tooth calciet versterkt en reinigt energie en activeert chakra's. Ook helpt het oude patronen en achterhaalde spirituele overtuigingen te doorbreken. De kristallen helpen bij het vinden van het levensdoel. Dog tooth calciet haalt wijsheid en vaardigheden uit het verre verleden naar voren en legt contact met je zielengroep. Dog tooth calciet stimuleert interactie met andere levensvormen en een hoger bewustzijn. De steen heeft een kalmerende energie en brengt in een staat van grote vrede tijdens meditatie.

Dog tooth calciet versnelt en stimuleert lichamelijke, emotionele, psychische en spirituele groei.

Fysieke werking dog tooth calciet

Dog tooth calciet werkt ondersteunend op de gewrichten, het skelet en de botten en kan darm- en huidaandoeningen verlichten. De steen stimuleert het geheugen en helpt bij leerprocessen.

Webshop