Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Bumble bee jumbo free form

Afgeprijsd
Bumble bee free form in jumbo formaat. Prachtig interieurstuk.

Bumble bee wordt alleen in Indonesië gevonden. Deze jumbo free form is een lust voor het oog, maar juist door zijn rijke kleurschakering is de steensoort ook verguisd. Bumble bee bevat arseensulfide (de oranje lagen in de steen) en zwavel (de gele delen) wat giftig is. En ook al zijn deze bumble bees gepolijst, toch wordt aangeraden om de handen te wassen na het vastpakken. Met name in Nederland wordt gewaarschuwd voor bumble bee; in het buitenland vinden mensen zijn giftige aard niet zo'n probleem en is men dol op deze vrij exclusieve, uitbundige steen.
Log in om prijs weer te geven 1 op voorraad
SKU: 1710 Category: Tags:

Bumble bee maakt vrolijk, helpt het geluk in jezelf te vinden en positief in het leven te staan. Deze bonte steen uit Indonesië inspireert en maakt enthousiast en avontuurlijk. Bumble bee laat zien wat iemand's pad en passie is in het leven en geeft moed en doorzettingsvermogen om het hart te volgen. Bumble bee zorgt voor een goede concentratie, een helder hoofd en versterkt de intuïtie. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, de milt, maag, lever en nieren.

Al wordt de steen voluit bumble bee jaspis genoemd, het is geen echte jaspis soort omdat het niet voor 100% uit microkristallijne kwarts bestaat maar ook wisselende hoeveelheden zwavel (gele kleur), arseensulfide (oranje kleur), mangaandioxide (zwarte kleur) en andere elementen zoals calciet en vulkanisch gesteente bevat.

Afmetingen 32cm x 6cm x 22cm
Gewicht 7,23 Kg
Deel:


Gerelateerde artikelen