Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Amfibool (engelenfantoom) hanger

Hangertjes van het zeldzame amfiboolkwarts, ook wel engelenfantoomkwarts genoemd vanwege de vage, witte vormen die er in zitten. Deze insluitsels worden gevormd door het mineraal wollastoniet. Wollastoniet kan geel, grijs, rood of bruin kleuren.

De hangertjes kunnen in kwaliteit variëren en meer of minder wollastoniet bevatten. Sommige hangertjes zijn helder, andere zijn wat opaker.
Log in om prijs weer te geven 180 op voorraad
SKU: 1821 Category: Tags:

Amfiboolkwarts is een redelijk zeldzame desirietsoort uit Brazilië. Het wordt ook wel engelenfantoom kristal genoemd vanwege de vleugelachtige vormen die je erin kunt aantreffen. Amfiboolkwarts maakt zacht, ontvankelijk en liefdevol. Het roept beschermengelen aan en heeft een kalmerende, beschermende werking. Amfiboolkwarts helpt bij het inzicht krijgen in oude patronen en het steeds dieper bij zichzelf thuis te komen. Engelen fantoom kwarts brengt wijsheid van een hogere orde. De vele lagen in het kristal symboliseren de verschillende levens van de ziel. In contact met een fantoomkwarts kan men in contact komen met oude levens en vergeten of weggestopte zielsdelen komen.

Lengte 2-3,5 cm.
Breedte 1-2 cm.
Gewicht 4-6 gram.
Deel:


Gerelateerde artikelen