Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Maligano jaspis halfgepolijst

Halfgepolijste brokken/free forms maligano jaspis uit Sulawesi. De kleuren variëren van grijs/wit tot aan oranje/roze. Een leuke en betaalbare aanvulling op je assortiment!

Maligano jaspis is een breccie jaspis. De naam breccie jaspis is bedacht in Zuid-Afrika; breccie betekent breuk. Een breccie jaspis is een steen waar aderen van een andere mineraalsoort (zoals de grijze hematietaders in de Zuid-Afrikaanse rode jaspis) doorheenlopen.

Log in om prijs weer te geven 10 op voorraad
SKU: 1780 Category: Tags:

Unieke breccie jaspis afkomstig van het Indonesische eiland Sulawesi. Deze steen wordt nergens anders gevonden. Maligano jaspis wordt gevormd uit verschillende kleuren jaspis met agaat. Het is een vrolijke jaspis, die aanzet om oneigenlijke lagen af te pellen. Maligano jaspis nodigt uit tot vragen stellen. “Wat dient nog een doel en wat mag weg?” Maligano jaspis laat je keuzes maken en herboren worden. Het maakt het aura stevig en helpt een van nature vreugdevolle aard naar boven te halen en aan de wereld te laten zien. Fysiek is jaspis goed voor de weerstand.

Deel:


Gerelateerde artikelen