Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Smithsoniet hart L

Afgeprijsd
Grote harten van groene smithsoniet uit Indonesië. Aan de voorzijde ruw, aan de achterzijde gepolijst.
Log in om prijs weer te geven 95 op voorraad
SKU: 1960 Category: Tags:

Smithsoniet is een zinkspaat, een mineraal dat het meest wordt aangetroffen in massa's, spleten (soms met een drusy oppervlak) en stalactieten. Om het te kunnen vormen, moet er zink in de grond zitten. Smithsoniet neemt veel kleuren aan zoals geel, bruin, paars, roze, wit, turkooise, grijs en zoals onze smithsoniet uit Indonesië, groen. In gekristalliseerde vorm vind je smithsoniet bijna niet.

Werking smithsoniet

Groene smithsoniet is een krachtige steen om je geest en emoties te kalmeren en het hart te openen.
Smithsoniet zet emotionele situaties in een nieuw daglicht, brengt helderheid wanneer emoties te overweldigend zijn en zet je ertoe aan om een oplossing te vinden voor negatieve situaties.

Wrok, ruzie en conflicten kosten je een enorme berg energie en helpen je zelden of nooit om aan de situatie te ontkomen. Smithsoniet doet dat wel. De steen helpt je je af te vragen of dit is wat je wilt, helpt je te accepteren en te zien waar je in zit of waar je mee bezig bent om vervolgens los te kunnen komen van de situatie.

Kracht en innerlijke reflectie

Smithsoniet is een perfecte steen om angst, depressie, weinig energie en verlegenheid te bestrijden. Deze steen laat je naar binnen keren en helpt een diepe kracht aan te boren waarvan je misschien niet wist dat je die in je had.
Eenmaal die kracht gevonden, kun je obstakels in je leven uit de weg ruimen, je gevoel van eigenwaarde herstellen en het vertrouwen in jezelf weer vinden.

Iedereen die last heeft van een overkill aan emoties zou dagelijks een stukje smithsoniet bij zich moeten dragen. Het ondersteunt op exact de juiste manier jouw weg naar bewustzijn en jouw groei in zelfbewustzijn.

Spiritueel

Mediteren met smithsoniet helpt niet alleen om je emoties te kalmeren, maar activeert en ontgrendelt ook verborgen paranormale vermogens. Probeer het eens. Ga eens een periode liggend mediteren met een stuk smithsoniet op je derde oog of zittend met smithsoniet op je kruinchakra en kijk wat er gebeurt.

Smithsoniet heeft het vermogen om je bewustzijn, je intuïtie, je helderheid en intellect te verhogen. Het maakt dromen levendiger en ondersteunt astraal reizen.

Door het koper in de steen worden aan smithsoniet verjongende eigenschappen toegeschreven.

Formaat 8-9 cm.
Deel:


Gerelateerde artikelen