Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.


Lemurische rookkwarts

Natuurlijke lemurische rookkwarts uit Bahia in Brazilië. In allerlei kleuren, van lichtgetint tot donker- en terracotta bruin. Helemaal natuurlijk, niet gebrand, niet verhit en niet bijgeslepen!
Log in om prijs weer te geven 27 op voorraad
SKU: 1654 Category: Tags:

Rookkwarts is een anti-stress steen. Het helpt moeilijke tijden te doorstaan. Beschermt tegen elektromagnetische straling van b.v. computers, mobiele telefoons en televisietoestellen, alsmede invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.). Rookkwarts is aardend en ontgiftend. Het verdiept meditatie en helpt bij het stoppen met roken. Rookkwarts werkt pijnstillend -met name bij rugklachten- en versterkt de zenuwen.

Lemurische rookkwarts is meer dan dat. Het heeft de kenmerkende tabulaire lemurische ribbels die in verbinding staan met de oude beschaving van Lemuria. Dat maakt deze kristallen anders. Door de verbinding met de verloren gegane Lemurische kennis over energetisch werk, gezondheid en genezing,  zijn de lemurische rookkwartsen eerder een werkinstrument. Lemurische rookkwartsen raken dieper en reiken verder dan gewone rookkwartsen.

 

Deel:


Gerelateerde artikelen